Schoonheid komt van binnen

De conditie van huid, haar en nagels geeft een indicatie van de gezondheid van ons lichaam. Een balans tussen gezond eten en bewegen draagt voor een groot deel bij aan de verzorging van huid, haar en nagels. Het lukt niet altijd om met de voeding voldoende van de juiste stoffen binnen te krijgen.Een voedingssupplement kan dan iets extra’s bieden.

Skin, Nails and Hair

Het favoriete verzorgingsproduct om de huid van binnenuit te beschermen met vitamine C en zink. Toevoeging van koper houdt tevens het haar sterk en is goed voor de nagels.

Meer informatie

Hyaluronic Acid Complex

Dit populaire product bevat een door BioCell II® gepatenteerde vorm van collageen. eze bevat de lichaamseigen moisturizer hyaluronzuur, in combinatie met vitamine C voor het bindweefsel en de stevigheid van de huid.

Meer informatie

Biotin

De B-vitamine biotine draagt bij aan de haargroei, houdt het haar sterk en levert een bijdrage in het gezond houden van de huid.

Meer informatie

Win de Wellness Giftcard ter waarde van € 100,-

Welke voedingstip heeft ú om uw huid, haar en nagels gezond te houden? Deel uw tip en maak kans op de Wellness Giftcard ter waarde van € 100,- vrij te besteden bij prachtige wellnessresorts in Nederland en België.

Stuur uw tip, met uw gegevens én het aankoopbewijs van uw Solgar beautyproduct naar info[EMAIL BESCHERMD />]@[EMAIL BESCHERMD />]solgar.nl. De actie geldt t/m 30 september 2018. Na de sluitingsdatum ontvangen de winnaars automatisch bericht.

Beautytip

KIES GOEDE VETTEN
Omega-3 vetzuren zoals EPA en DHA uit vis helpen de huid sterk en weerbaar te maken. Het omega-6 vetzuur GLA uit borageolie is belangrijk voor de barrièrefunctie van de huid.

Beautytip

EET KLEURRIJK
Anti-oxidanten geven groenten en fruit kleur en bieden bescherming tegen vrije radicalen. Voor de huid zijn de anti-oxidanten vitamine A, C en E van belang, net zoals de mineralen zink en selenium en de carotenoïden bèta-caroteen en lycopeen.

 

Nieuws