Keuze voor kwaliteit

Probiotica zijn bacteriën die we vinden in voeding zoals yoghurt, zuurkool of kaas. Probiotica zijn ook als voedingssupplement beschikbaar. Solgar biedt probiotica van hoogstaande kwaliteit.

De stam is essentieel

Solgar vermeldt op de etiketten van de probiotica exact welke stammen het product bevat. Zo zijn er honderden verschillende Lactobacillen, zoals de Lactobacillus acidophilus en de Lactobacillus plantarum. Alleen als de naam van de stam wordt toegevoegd, zoals LP299v™ in de bacteriestam Lactobacillus plantarum 299v™, dan weet u exact welke bacteriestam u in handen heeft.

Bescherming tegen maagzuur

Omdat maagzuur en gal de bacteriën volledig kunnen vernietigen, is aan de Solgar Advanced Probiotica een speciaal koolhydraten complex toegevoegd. Hierdoor worden de bacteriën beschermd in het zure gedeelte van het spijsverteringskanaal. De Solgar Probi® Probiotica bevatten een maagzuurresistente stam.

Donker glas beschermt

Voedingssupplementen zijn gevoelig voor licht, vocht en warmte. Daarom zijn Solgar producten altijd verpakt in een donkere, glazen, goed afgesloten verpakking.

De  Solgar probiotica producten

Nieuws

GOED; kwaliteitsgarantie voor visolie

Solgar voldoet aan internationale richtlijnen.

NIEUW Comfort Zone

Het nieuwste Solgar product.