Solgar Ultimate Calm voor CareAward

Ultimate Calm is onze 1e keuze om kalm te blijven en het hoofd koel te houden, bij stress en spanning. Met gepatenteerde kruiden extracten.

Solgar Ultimate Calm genomineerd voor CareAward

Jaarlijks vindt aan het begin van het voorjaar de toekenning plaats van De CareAward. Deze populaire Award is een initiatief van het (drogisten)vakblad Careality. Bijzonder aan de Awards is dat deze worden toegekend door de drogisten zelf. Zij zijn degenen die aangeven welke productintroducties het meest gedurfd en opvallend zijn. 

Met trots mogen wij vertellen dat Solgar is genomineerd met het product Ultimate Calm. Ultimate Calm is rustgevend én opbeurend, bij stress en spanning. Tijdens een feestelijke bijeenkomst begin april zal bekend worden gemaakt of Ultimate Calm een CareAward toegekend krijgt in de categorie gezondheidsproducten.

Solgar innoveert op basis van wetenschap en dat is precies waar Ultimate Calm voor staat. Dit supplement combineert gepatenteerde extracten van de kruiden saffraan (Affron®)  en ashwagandha (KSM-66®), in de exacte dosering zoals gebruikt in onderzoek. Affron® saffraan is het eerste extract dat is gestandaardiseerd op de belangrijkste werkstoffen, de lepticrosaliden. De wortel van het kruid Ashwagandha (Withania somnifera) wordt traditioneel gebruikt om lichaam en geest in balans te houden. KSM-66® ashwagandha is gewonnen zonder gebruik van oplosmiddelen, waardoor de potentie van het kruid volledig behouden blijft.